Montell Jordan – This Is How We Do It (Album Version)

Montell Jordan

Montell Jordan – This Is How We Do It (Album Version)

Montell Jordan is een Amerikaanse R&B-artiest die bekend staat om zijn hit “This Is How We Do It”. Dit nummer, uitgebracht in 1995, was zijn debuutsingle en werd al snel een internationale sensatie.

Het album waarop dit nummer te vinden is, draagt dezelfde titel als de single. “This Is How We Do It” combineert elementen van R&B, hiphop en dance muziek en toont Montell Jordans unieke stijl en talent.

Dit nummer heeft een onweerstaanbare groove die mensen nog steeds doet bewegen op de dansvloer. Met zijn catchy refrein en funky beats blijft “This Is How We Do It” een tijdloze klassieker binnen het genre.

Bekendheid

In de jaren ’90 was Montell Jordan een van de meest succesvolle R&B-artiesten ter wereld. Naast “This Is How We Do It”, scoorde hij ook hits met nummers als “Get It On Tonite” en “Somethin’ 4 da Honeyz”. Zijn kenmerkende stemgeluid maakt hem direct herkenbaar.

Nalatenschap

Zelfs na al die jaren blijft Montell Jordan’s muziek populair bij zowel nieuwe als oude fans. Zijn invloed is merkbaar in hedendaagse artiesten binnen het R&B-genre. Het album verscheen destijds op vinyl, cassettebandjes en CD’s, maar is tegenwoordig ook digitaal beschikbaar.

Met zijn unieke stijl, dansbare beats en aanstekelijke melodieën heeft Montell Jordan een blijvende impact op de muziekwereld achtergelaten. “This Is How We Do It” zal altijd herinnerd worden als een tijdloze hit die mensen doet genieten van het leven.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.