Mr. Big – Just Take My Heart

Mr. Big

Mr. Big – Just Take My Heart

Mr. Big is een Amerikaanse rockband die bekend staat om hun hit “Just Take My Heart”. De band werd opgericht in 1988 en bestaat uit Eric Martin (zang), Paul Gilbert (gitaar), Billy Sheehan (bas) en Pat Torpey (drums).

“Just Take My Heart” is afkomstig van het derde studioalbum van Mr. Big, genaamd “Lean Into It”, dat in 1991 werd uitgebracht. Het nummer was een grote hit en bereikte de top 20 van de Billboard Hot 100-lijst.

Het nummer heeft een krachtige ballad-stijl met emotionele teksten over liefdesverdriet en verlangen. Eric Martin’s vocale prestaties zijn indrukwekkend, terwijl Paul Gilbert’s gitaarspel zorgt voor melodieën die blijven hangen.

“Just Take My Heart” is een iconisch nummer binnen het repertoire van Mr. Big geworden en wordt nog steeds regelmatig gespeeld tijdens live-optredens van de band.

Met hun unieke mix van hardrock, pop en glam metal wist Mr. Big wereldwijd succes te behalen in de jaren ’90. Naast “Just Take My Heart” scoorde de band hits als “To Be With You” en “Wild World”.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.