Mr.big – To Be With You

Mr.big

Mr. Big – To Be With You

Mr. Big is een Amerikaanse rockband die in 1988 werd opgericht. Ze zijn vooral bekend geworden met hun hit “To Be With You”. Dit nummer kwam uit in 1991 en was afkomstig van hun tweede studioalbum genaamd “Lean Into It”. Het bereikte de nummer één positie in vele landen, waaronder de Verenigde Staten.

“To Be With You” is een ballad met akoestische gitaar en zang als belangrijkste elementen. Het nummer heeft een romantisch thema en gaat over verlangen naar liefde en intimiteit. De emotionele tekst en melodie raakten veel mensen wereldwijd, waardoor het een internationale hit werd.

De bandleden van Mr. Big waren Eric Martin (zang), Paul Gilbert (gitaar), Billy Sheehan (bas) en Pat Torpey (drums). Elk lid bracht zijn eigen muzikaliteit mee naar de band, wat resulteerde in diverse muziekstijlen binnen hun repertoire.

Hoewel Mr. Big vooral bekend is om “To Be With You”, hadden ze ook andere hits zoals “Wild World” en “Just Take My Heart”. Hun muziek combineert elementen van hardrock, glam metal en popmuziek, waardoor ze zich onderscheiden van andere bands uit die tijd.

Naast commercieel succes hebben ze ook kritische erkenning gekregen voor hun vakmanschap als muzikanten. Ze staan ​​bekend om hun technische vaardigheden en het vermogen om harmonieën te creëren.

Mr. Big heeft verschillende albums uitgebracht en is nog steeds actief in de muziekindustrie, hoewel ze in de loop der jaren veranderingen hebben doorgemaakt in hun line-up. Ondanks deze veranderingen blijft “To Be With You” een iconisch nummer dat hen definieert als een band.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.