Mylo Ft. Miami Sound Machine – Doctor Pressure

Mylo Ft. Miami Sound Machine

Mylo Ft. Miami Sound Machine – Doctor Pressure

Doctor Pressure is een nummer uit 2005 van de Schotse dj Mylo, in samenwerking met de Amerikaanse band Miami Sound Machine. Het nummer is een mash-up van het nummer “Drop the Pressure” van Mylo en “Dr. Beat” van Miami Sound Machine.

Mylo

Mylo, wiens echte naam Myles MacInnes is, werd geboren op 10 mei 1978 in Isle of Skye, Schotland. Hij begon zijn muziekcarrière als dj en producer en brak door met het album “Destroy Rock & Roll”. Naast “Doctor Pressure”, is hij ook bekend van hits zoals “In My Arms” en “Muscle Car”.

Miami Sound Machine

De Amerikaanse band Miami Sound Machine werd gevormd in 1975 onder leiding van Emilio Estefan Jr., die later trouwde met zangeres Gloria Estefan. De band mixt verschillende genres zoals pop, disco en latin invloeden. Ze zijn vooral bekend geworden door hits als “Conga”, “Rhythm Is Gonna Get You” en natuurlijk hun originele versie van Dr. Beat.

Met hun samenvoeging op het nummer “Doctor Pressure”, creëerden Mylo en Miami Sound Machine een dansbare track die wereldwijd populair werd binnen de elektronische muziekscene.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.