New Jersey Connection – Love Don’t Come Easy

New Jersey Connection

New Jersey Connection – Love Don’t Come Easy

New Jersey Connection is een Amerikaanse disco en funk band uit Englewood, New Jersey. De band werd opgericht in de late jaren 70 en had zijn grootste succes in de vroege jaren 80.

Love Don’t Come Easy

Een van de bekendste nummers van New Jersey Connection is “Love Don’t Come Easy”. Dit nummer werd uitgebracht in 1981 en behaalde internationaal succes.

“Love Don’t Come Easy” heeft een onmiskenbare discovibe met funky elementen die typerend zijn voor het geluid van New Jersey Connection. Het nummer bevat krachtige zangpartijen en dansbare beats die je niet kunt weerstaan.

De tekst van “Love Don’t Come Easy” gaat over het feit dat liefde niet altijd gemakkelijk te vinden of te behouden is. Het benadrukt dat ware liefde hard werken kan vereisen, maar uiteindelijk de moeite waard zal zijn.

Met hun kenmerkende geluid en energieke optredens wist New Jersey Connection vele fans te veroveren tijdens hun hoogtijdagen. Hoewel ze niet meer actief zijn als band, blijft hun muziek nog steeds geliefd bij liefhebbers van disco en funk.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.