NF – Let You Down

NF
NF – Let You Down

NF – Let You Down

Let You Down is een nummer van de Amerikaanse artiest NF. Het werd uitgebracht in 2017 en is afkomstig van zijn derde studioalbum “Perception”. De track behaalde wereldwijd succes en werd NF’s eerste top tien-hit in de Verenigde Staten.

Nathan John Feuerstein, beter bekend als NF, is een rapper en songwriter uit Michigan. Hij staat bekend om zijn intense teksten die vaak persoonlijke ervaringen weerspiegelen. Zijn muziek valt onder het genre hiphop/rap met invloeden van popmuziek.

In Let You Down vertelt NF over zijn strijd met relaties en hoe hij zichzelf soms teleurstelt of anderen laat vallen. Het nummer heeft een emotionele lading en wordt gekenmerkt door de kenmerkende stijl van NF; rauwe rapteksten gecombineerd met sterke melodieën.

Let You Down bereikte internationale populariteit dankzij de herkenbare thema’s waar veel luisteraars zich mee kunnen identificeren. Het nummer ontving positieve kritieken voor de eerlijkheid en oprechtheid in zowel tekst als emotie.

Al met al heeft Let You Down bijgedragen aan het verder vestigen van NF als een opkomende artiest in de muziekindustrie. Met zijn unieke stijl en eerlijke teksten blijft hij fans over de hele wereld aanspreken.


What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.