Nick & Simon – Kijk Omhoog

Nick & Simon

Nick & Simon – Kijk Omhoog

Nick & Simon is een Nederlands zangduo, bestaande uit Nick Schilder en Simon Keizer. Ze braken door in 2006 met hun deelname aan het televisieprogramma “The Voice of Holland”. Het nummer “Kijk Omhoog” is één van hun bekendste hits.

Over Nick & Simon

Nick Schilder en Simon Keizer ontmoetten elkaar op de middelbare school in Volendam. Ze begonnen samen muziek te maken en traden op tijdens lokale evenementen. In 2006 werden ze ontdekt door artiestmanager Jaap Buijs, die hen naar grote successen zou leiden.

Kijk Omhoog

“Kijk Omhoog” werd uitgebracht als single in 2010 en stond wekenlang hoog genoteerd in de Nederlandse hitlijsten. Het nummer heeft een positieve boodschap over hoop en optimisme, waarbij het belangrijk is om altijd vooruit te blijven kijken.

“Kijk Omhoog” gaat over het vinden van kracht en inspiratie, zelfs wanneer je leven moeilijke momenten doormaakt. De tekst herinnert ons eraan dat er altijd licht aan het einde van de tunnel is.

Het succes van dit nummer droeg bij aan de populariteit van Nick & Simon als artiesten binnen Nederland. Ze hebben sindsdien verschillende albums uitgebracht en talloze concerten gegeven door het hele land.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.