Nick & Simon Met Het Metropole Orkest – Herwinnen (Live)

Nick & Simon Met Het Metropole Orkest

Nick & Simon Met Het Metropole Orkest met: Herwinnen (Live)

Nick Schilder en Simon Keizer, beter bekend als het Nederlandse zangduo Nick & Simon, hebben samengewerkt met het wereldberoemde Metropole Orkest. In deze unieke samenwerking hebben ze het nummer “Herwinnen” live opgevoerd.

Metropole Orkest is een Grammy Award-winnend orkest uit Nederland dat bekend staat om zijn veelzijdigheid en kwaliteit. Ze werken regelmatig samen met internationale artiesten en staan garant voor indrukwekkende live-optredens.

“Herwinnen” is een prachtige ballad die de kracht van liefde en doorzettingsvermogen viert. Het nummer is geschreven door Nick & Simon zelf en wordt gekenmerkt door hun harmonieuze stemmen in combinatie met de weelderige arrangementen van het Metropole Orkest.

Dit liveoptreden laat zien hoe perfect Nick & Simons vocale talent samensmelt met de verfijnde instrumentatie van het orkest. De emotie spat ervan af terwijl ze elkaar aanvullen in dit meeslepende optreden.

Beluister dit bijzondere optreden nu!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.