Nicki Minaj – Super Freaky Girl

Nicki Minaj

Nicki Minaj – Super Freaky Girl

Super Freaky Girl is een nummer van de Amerikaanse artiest Nicki Minaj. Het werd uitgebracht in 2009 als onderdeel van haar mixtape “Beam Me Up Scotty”.

Nicki Minaj, geboren als Onika Tanya Maraj op 8 december 1982, is een rapper, zangeres en songwriter. Ze brak door met haar debuutalbum “Pink Friday” in 2010 en heeft sindsdien vele hits gescoord.

Over het nummer

“Super Freaky Girl” is een energiek hiphopnummer waarin Nicki Minaj haar kenmerkende rapstijl laat horen. Het nummer bevat catchy beats en pakkende teksten.

In het nummer beschrijft Nicki zichzelf als een “freaky girl”, iemand die niet bang is om anders te zijn en grenzen op te zoeken. Ze benadrukt haar zelfverzekerdheid en unieke stijl.

Invloed en populariteit

Nicki Minaj heeft met “Super Freaky Girl” bijgedragen aan de populariteit van vrouwelijke rappers in de muziekindustrie. Haar unieke persoonlijkheid en talent hebben haar tot een invloedrijke artiest gemaakt.

Het succes van “Super Freaky Girl” heeft bijgedragen aan de groeiende fanbase van Nicki Minaj wereldwijd. Het nummer wordt nog steeds veel beluisterd door fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.