Nocera – Summertime, Summertime (Club)

Nocera

Nocera – Summertime, Summertime (Club)

Nocera is een Amerikaanse freestyle en club artiest uit de jaren 80. Ze werd geboren in 1964 en haar echte naam is Stephanie Eckert.

Haar bekendste nummer is “Summertime, Summertime (Club)”, dat werd uitgebracht in 1986. Het liedje combineert invloeden van freestyle muziek met catchy beats en zomerse vibes.

Freestyle muziek

Freestyle muziek ontstond in de late jaren ’70 en vroege jaren ’80 in de Verenigde Staten. Het genre mixt elementen van elektronische dance muziek, hiphop en latin invloeden. Nocera was een prominente artiest binnen dit genre.

“Summertime, Summertime (Club)”

“Summertime, Summertime (Club)” was Nocera’s doorbraakhit en bereikte een hoogtepunt op de Billboard Dance Club Songs chart. Het nummer wordt nog steeds gezien als een klassieker binnen het freestyle genre.

Het refrein van het nummer luidt:

I wanna go where the summer never ends
Where I can be with all my friends
The warmest breeze under sunny skies
Gonna leave this city behind…

Het upbeat tempo en aanstekelijke melodie maken het nummer perfect voor zomerse feestjes of om gewoon even weg te dromen naar warmere oorden.

Dus ga lekker zitten, ontspan en geniet van de zomerse vibes van Nocera’s “Summertime, Summertime (Club)”!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.