Norah Jones – Sunrise

Norah Jones

Norah Jones met: Sunrise

Norah Jones is een Amerikaanse singer-songwriter en pianiste. Ze brak door in 2002 met haar debuutalbum “Come Away with Me”, waarop het nummer “Sunrise” te vinden is.

Sunrise

“Sunrise” is een van de bekendste nummers van Norah Jones. Het werd geschreven door Jones zelf en Lee Alexander, haar toenmalige partner en bassist. Het nummer combineert elementen uit jazz, country en popmuziek.

Met haar zachte stem en melancholische melodieën weet Norah Jones de luisteraar te raken. “Sunrise” wordt gekenmerkt door een rustig tempo, subtiele instrumentatie en emotionele teksten.

Het succes van “Come Away with Me” zorgde ervoor dat Norah Jones wereldwijd bekendheid verwierf als artiest. Ze won verschillende Grammy Awards voor dit album, waaronder die voor Beste Nieuwe Artiest.

“Sunrise” was een hit in diverse landen en heeft bijgedragen aan het grote succes van Norah Jones als artieste. Haar unieke combinatie van jazz-, country- en popinvloeden blijft vele fans aanspreken.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.