Oleta Adams – Get Here

Oleta Adams

Oleta Adams – Get Here

Oleta Adams is een Amerikaanse soul- en jazzzangeres. Ze werd geboren op 4 mei 1953 in Seattle, Washington. Adams begon haar muzikale carrière als pianiste en zangeres in de kerk, waar ze al snel bekend stond om haar krachtige stem.

In 1988 brak Oleta Adams door met het nummer “Get Here”. Dit emotionele ballad werd geschreven door Brenda Russell en gaat over verlangen naar liefde en het overwinnen van obstakels om bij degene te zijn van wie je houdt.

De betekenis achter “Get Here”

“Get Here” heeft een diepgaande betekenis voor veel mensen. Het nummer drukt de wens uit om fysiek of emotioneel dichter bij iemand te zijn, zelfs als er grote afstanden tussen hen liggen. De tekst benadrukt de kracht van liefde en hoe deze kan helpen bij het overwinnen van moeilijkheden.

Carrière na “Get Here”

Naast “Get Here” had Oleta Adams nog meer succesvolle nummers zoals “Rhythm of Life”, “Window of Hope” en “Don’t Let Me Be Lonely Tonight”. Haar unieke stemgeluid maakte haar geliefd onder fans wereldwijd.

Adams heeft samengewerkt met verschillende gerenommeerde artiesten, waaronder Tears for Fears op hun album The Seeds of Love. Ze blijft optreden en nieuwe muziek maken tot op de dag van vandaag.

Oleta Adams is een getalenteerde artiest wiens muziek mensen raakt en inspireert. Haar stem, gecombineerd met de emotionele inhoud van haar nummers, maakt haar tot een onvergetelijke zangeres.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.