Opolopo – Stroke My Disco (Original Mix)

Opolopo

Opolopo – Stroke My Disco (Original Mix)

Opolopo is een veelzijdige muziekartiest en producer uit Zweden. Hij staat bekend om zijn unieke mix van elektronische muziekgenres, waaronder house, disco en funk. Eén van zijn populairste nummers is “Stroke My Disco”, in de originele mix.

“Stroke My Disco” is een energiek nummer dat doordrenkt is met funky baslijnen, dansbare drums en catchy synthesizers. De track neemt je mee terug naar de discotijdperk met zijn retro geluiden en funky ritmes.

De productievaardigheden van Opolopo komen duidelijk naar voren in deze track. Hij weet verschillende elementen naadloos samen te voegen tot een meeslepend geheel. Met zijn unieke sound heeft hij al vele fans over de hele wereld weten te bereiken.

Over Opolopo

Opolopo begon zijn carrière als jazzmuzikant maar ontdekte al snel zijn liefde voor elektronische muziekproductie. Sindsdien heeft hij samengewerkt met diverse internationale artiesten zoals Gregory Porter, Omar en Mario Biondi.

Zijn talent als remixer werd ook erkend door gerenommeerde artiesten zoals Lisa Stansfield, Joey Negro en Todd Terry die hem vroegen om hun tracks nieuw leven in te blazen.

Dankzij zijn innovatieve benadering van muziekproductie heeft Opolopo een eigen stempel weten te drukken op de elektronische muziekscene. Zijn nummers zijn te vinden in sets van bekende DJ’s over de hele wereld en hebben een brede aantrekkingskracht op dansmuziekliefhebbers.

Met “Stroke My Disco (Original Mix)” bewijst Opolopo eens te meer dat hij een meester is in het creëren van aanstekelijke, funky beats die je niet kunt weerstaan om op te dansen.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.