Other Ego – What’s My Name (David May Remix Edit)

Other Ego

Other Ego is een Duitse artiest die bekend staat om zijn remixen en edits van populaire nummers. Een van zijn meest bekende tracks is “What’s My Name (David May Remix Edit)”. Dit nummer combineert catchy beats met pakkende melodieën, waardoor het perfect is om op te dansen.

De David May Remix Edit voegt een extra dimensie toe aan het originele nummer door de toevoeging van energieke synths en krachtige baslijnen. Het resultaat is een opzwepend en dynamisch nummer dat je gegarandeerd doet bewegen.

Met deze remix heeft Other Ego laten zien dat hij niet alleen in staat is om goede muziek te maken, maar ook om bestaande hits naar een hoger niveau te tillen. Zijn talent voor het creëren van catchy remixes heeft hem dan ook veel succes gebracht binnen de elektronische muziekscene.

“What’s My Name (David May Remix Edit)” is zeker de moeite waard om eens te beluisteren als je houdt van dansbare beats en catchy melodieën. De energieke mix zal je ongetwijfeld in beweging brengen en zorgen voor een feestelijke sfeer.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.