Ozone – Gigolette (Extended 12_ Mix)

Ozone

Ozone met: Gigolette (Extended 12″ Mix)

Ozone is een Franse popgroep uit de jaren 80, die vooral bekend werd door hun hit “Dragostea Din Tei”. Een van hun andere populaire nummers is “Gigolette (Extended 12″ Mix)”.

“Gigolette” is een dansbaar nummer met invloeden van disco en synthpop. Het nummer heeft een catchy melodie en aanstekelijke beats, waardoor het al snel een favoriet werd in clubs en op feesten.

Over Ozone

Ozone bestond uit twee leden: Dan Bălan en Arsenie Todiraș. Ze begonnen samen muziek te maken in de late jaren 90 en brachten verschillende albums uit. Hoewel ze in Europa al redelijk populair waren, brak de groep pas echt door met “Dragostea Din Tei”, dat wereldwijd succes behaalde.

Naast “Gigolette” had Ozone ook nog andere hits, zoals “Numa Numa” en “Despre Tine”. Hun muziek kenmerkt zich door catchy melodieën, energieke beats en vrolijke teksten.

Gigolette (Extended 12″ Mix)

“Gigolette (Extended 12″ Mix)” is een langere versie van het originele nummer. Deze mix bevat extra instrumentale stukken en extended breaks om het dansbare karakter te versterken. De beat blijft constant aanwezig, waardoor dit nummer perfect is voor mensen die graag willen dansen of feesten.

Ozone’s “Gigolette (Extended 12″ Mix)” is een geweldig nummer voor liefhebbers van popmuziek met een disco- en synthpop-invloed. Het is energiek, catchy en zorgt gegarandeerd voor een feestelijke sfeer!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.