Parra For Cuva Ft. Anna Naklab – Wicked Games

Parra For Cuva Ft. Anna Naklab
Parra For Cuva Ft. Anna Naklab – Wicked Games

Parra For Cuva Ft. Anna Naklab – Wicked Games

Parra For Cuva is een Duitse muzikant en producer die bekend staat om zijn unieke mix van elektronische muziek, deep house en indie-pop.

In 2013 bracht Parra For Cuva het nummer “Wicked Games” uit, waarvoor hij samenwerkte met zangeres Anna Naklab. Het nummer werd al snel een hit in Europa en bereikte de top van verschillende hitlijsten.

“Wicked Games” heeft een relaxte en hypnotiserende vibe, gecombineerd met de betoverende stem van Anna Naklab. De songtekst gaat over verleidingen en het spelen van gevaarlijke spelletjes in relaties.

Dit nummer wordt vaak beschouwd als het meest succesvolle werk van Parra For Cuva tot nu toe. Het heeft hem wereldwijde erkenning opgeleverd en heeft bijgedragen aan zijn groeiende populariteit binnen de elektronische muziekscene.

Mocht je nog niet bekend zijn met Parra For Cuva of “Wicked Games”, dan raad ik je zeker aan om dit catchy nummer eens te beluisteren!


What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.