Patrick Swayze – She’s Like The Wind

Patrick Swayze

Patrick Swayze: She’s Like The Wind

Patrick Swayze was een Amerikaanse acteur, zanger en danser. Hij werd geboren op 18 augustus 1952 en overleed op 14 september 2009. Naast zijn succesvolle carrière in de filmindustrie, is hij ook bekend vanwege zijn muzikale bijdragen.

“She’s Like The Wind”

Een van de meest iconische nummers waar Patrick Swayze aan heeft bijgedragen is “She’s Like The Wind”. Dit nummer verscheen in 1987 als onderdeel van de soundtrack voor de film “Dirty Dancing”, waarin hij zelf ook een hoofdrol speelde.

“She’s Like The Wind” is een romantisch poprocknummer dat werd geschreven door Patrick Swayze samen met Stacy Widelitz. Het lied gaat over een onbereikbare liefde die zo intens is dat het vergelijkbaar is met de wind – krachtig en ongrijpbaar.

Swayze zong het nummer zelf en bracht het uit als single. Het behaalde veel succes, met een top tien notering in verschillende landen wereldwijd. Het nummer groeide uit tot een klassieker en wordt nog steeds regelmatig gedraaid op radiostations.

Het talent van Patrick Swayze beperkte zich niet alleen tot acteren; hij bewees ook zijn vocale vaardigheden met “She’s Like The Wind”. Zijn unieke stemgeluid gaf het nummer extra emotie en maakte het tot een tijdloos meesterwerk.

Hoewel Patrick Swayze niet meer onder ons is, blijft zijn muzikale bijdrage voortleven in nummers zoals “She’s Like The Wind”. Het is een herinnering aan de veelzijdigheid en het talent van deze legendarische artiest.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.