Paul Abdul – Straight Up (Extended Version)

Paul Abdul

Paula Abdul – Straight Up (Extended Version)

Paula Abdul is een Amerikaanse zangeres, danseres en choreografe. Ze werd geboren op 19 juni 1962 in San Fernando, Californië. Abdul begon haar carrière als cheerleader voor de Los Angeles Lakers en later als danseres voor diverse artiesten zoals Janet Jackson.

In 1988 bracht Paula Abdul haar debuutalbum “Forever Your Girl” uit, waarop het nummer “Straight Up” verscheen. Dit populaire nummer bereikte de eerste plaats in de Billboard Hot 100-lijst en betekende haar grote doorbraak als soloartiest.

Straight Up (Extended Version)

“Straight Up” is een van Paula Abdul’s meest bekende hits. Het nummer combineert elementen van pop, dance en R&B-muziek en heeft een catchy refrein dat meteen blijft hangen.

In de extended version van “Straight Up”, wordt het originele nummer verlengd met extra instrumentale stukken en ad-libs van Paula Abdul. Deze versie geeft fans meer tijd om te genieten van haar unieke stemgeluid en energieke performance.

Dankzij het succes van “Straight Up” won Paula Abdul verschillende prijzen, waaronder een Grammy Award voor Beste Vrouwelijke Videoclip. Het nummer heeft sindsdien vele generaties fans geïnspireerd en maakt nog steeds regelmatig zijn verschijning op radiozenders over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.