Paul Young – Come Back And Stay

Paul Young

Paul Young met: Come Back And Stay

Paul Young, geboren op 17 januari 1956, is een Britse zanger en muzikant. Hij staat bekend om zijn soulvolle stem en zijn succesvolle carrière in de jaren 80.

Come Back And Stay

“Come Back And Stay” is een van Paul Young’s meest populaire nummers. Het werd uitgebracht in 1983 als onderdeel van zijn tweede album “No Parlez”. Het nummer bereikte grote commerciële successen en behaalde hoge posities in verschillende hitlijsten over de hele wereld.

In het nummer toont Paul Young zijn vocale kracht en emotionele diepte. Met teksten vol verlangen roept hij iemand op om terug te komen en bij hem te blijven. De combinatie van sterke vocalen, gepassioneerde lyrics en catchy melodie maakt “Come Back And Stay” een tijdloos nummer dat nog steeds geliefd is bij veel fans.

Voor fans van Paul Young markeert “Come Back And Stay” een hoogtepunt in zijn repertoire, maar de artiest heeft ook andere hits gehad zoals “Everytime You Go Away”, waarmee hij internationaal doorbrak.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.