Paul Young – Everything Must Change

Paul Young

Paul Young – Everything Must Change

Paul Young is een Britse singer-songwriter en muzikant die vooral bekend staat om zijn soulvolle stem. Hij werd geboren op 17 januari 1956 in Luton, Engeland.

Muziekcarrière

In de jaren 80 brak Paul Young internationaal door met hits zoals “Everytime You Go Away” en “Come Back and Stay”. Zijn kenmerkende stemgeluid maakte hem geliefd bij vele fans over de hele wereld.

Hoewel hij voornamelijk bekend stond als solo-artiest, heeft Paul Young ook samengewerkt met andere succesvolle artiesten zoals Phil Collins, Elton John en David Gilmour.

“Everything Must Change”

Een van zijn meest iconische nummers is “Everything Must Change”, afkomstig van zijn album uit 1984 genaamd “No Parlez”. Dit lied weerspiegelt de emoties rondom verandering in het leven en hoe deze onvermijdelijk is. Het wordt beschouwd als een klassieker binnen het genre van de popmuziek.

“Everything must change,
Nothing stays the same.
Everyone will change
No one stays the same.”

Persoonlijk Leven

Buiten zijn muziekcarrière heeft Paul Young ook aandacht besteed aan liefdadigheidswerk. Hij was betrokken bij verschillende organisaties die zich inzetten voor goede doelen, waaronder Live Aid waar hij optrad tijdens het historische concert in 1985.

Paul Young blijft nog steeds optreden en nieuwe muziek maken, waardoor zijn fans wereldwijd kunnen genieten van zijn tijdloze stem en talent.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.