Paula Abdul – Knock Out (Extended Mix)

Paula Abdul

Paula Abdul – Knock Out (Extended Mix)

Paula Abdul is een Amerikaanse zangeres, danseres en choreografe. Ze brak door in de jaren 80 met hits als “Straight Up” en “Opposites Attract”. Een van haar bekendste nummers is “Knock Out”, dat ook in een Extended Mix versie beschikbaar is.

Over Paula Abdul

Paula Abdul begon haar carrière als cheerleader voor de Los Angeles Lakers en werkte daarna als choreografe voor artiesten zoals Janet Jackson en George Michael. In 1988 bracht ze haar debuutalbum “Forever Your Girl” uit, wat enorm succesvol werd met hitsingles zoals “Straight Up” en “Cold Hearted”. Naast het maken van muziek was Paula Abdul ook bekend om haar unieke dansstijl, die ze vaak combineerde met zang tijdens live-optredens.

“Knock Out” (Extended Mix)

“Knock Out” is een danspopnummer van Paula Abdul dat oorspronkelijk werd uitgebracht op haar album “Spellbound” uit 1991. Het nummer heeft een aanstekelijke beat en catchy melodieën die perfect zijn om op te dansen. De Extended Mix voegt extra elementen toe aan het originele nummer, waardoor het nog langer duurt en meer variatie bevat.

“Knock Out” gaat over verliefd worden op iemand die je volledig overweldigt, alsof je wordt neergeslagen door hun charme. De tekst benadrukt de krachtige aantrekkingskracht en het onvermogen om weerstand te bieden aan deze intense emoties.

Met haar talent voor dans, zang en choreografie heeft Paula Abdul een blijvende invloed gehad op de popmuziek. Haar nummers zoals “Knock Out” zijn nog steeds geliefd bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.