Pebbles – Do Me Right (Extended Version)

Pebbles

Pebbles – Do Me Right (Extended Version)

Pebbles is de artiestennaam van Perri Arlette Reid, een Amerikaanse R&B-zangeres en songwriter. Ze werd geboren op 29 augustus 1964 in Oakland, Californië.

Do Me Right

“Do Me Right” is een nummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht in 1987 door Pebbles. Het behoort tot het genre van de New Jack Swing, een stijl die populair was in de jaren ’80 en ’90.

In deze extended version van “Do Me Right”, brengt Pebbles haar kenmerkende energieke vocalen naar voren. Het nummer combineert funky baslijnen met aanstekelijke ritmes en pakkende melodieën.

Pebbles bracht verschillende hits uit tijdens haar carrière, waaronder “Girlfriend” en “Mercedes Boy”. Ze heeft ook samengewerkt met andere bekende artiesten zoals Babyface en L.A. Reid.

Vandaag de dag wordt Pebbles nog steeds herinnerd als een invloedrijke figuur binnen de R&B-wereld. Haar muziek blijft geliefd bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.