Peter Cetera With Crystal Bernard – (I Wanna Take) Forever Tonight

Peter Cetera With Crystal Bernard

Peter Cetera With Crystal Bernard – (I Wanna Take) Forever Tonight

Peter Cetera is een Amerikaanse zanger, liedjesschrijver en voormalig bassist van de band Chicago. Hij staat bekend om zijn kenmerkende stemgeluid en romantische ballades.

Met het nummer “(I Wanna Take) Forever Tonight” bracht Peter Cetera in 1995 een duet uit met Crystal Bernard, een Amerikaanse actrice en zangeres. Het nummer werd geschreven door Richard Marx, die ook bekend staat om zijn succesvolle ballads.

“(I Wanna Take) Forever Tonight” is een prachtige liefdesballade waarin de twee artiesten hun verlangen uiten om voor altijd samen te zijn. De harmonieën tussen de stemmen van Cetera en Bernard creëren een magische sfeer die perfect past bij het romantische karakter van het nummer.

Het nummer was erg populair in de jaren ’90 en behaalde hoge posities in diverse hitlijsten wereldwijd. Het wordt nog steeds regelmatig gedraaid op radiostations die zich richten op klassieke hits of easy listening muziek.

Met “(I Wanna Take) Forever Tonight” lieten Peter Cetera en Crystal Bernard zien dat ze niet alleen individueel getalenteerd waren, maar ook als duo fantastisch konden presteren. Dit tijdloze liefdeslied blijft mensen over de hele wereld ontroeren met zijn mooie melodieën en betoverende teksten.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.