Phil Collins – True Colors

Phil Collins

Phil Collins

Phil Collins is een Britse singer-songwriter, drummer en acteur. Hij werd geboren op 30 januari 1951 in Londen. Collins staat bekend om zijn veelzijdige muziekstijl, die varieert van rock tot pop en soul.

True Colors

“True Colors” is een nummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht door Cyndi Lauper in 1986. Phil Collins heeft echter ook een versie van het nummer opgenomen voor zijn album “Testify” uit 2002.

In de tekst van “True Colors” wordt de boodschap overgebracht dat je jezelf moet durven zijn en trots moet zijn op wie je bent, ongeacht wat anderen zeggen of denken.

Het nummer was een hit en bereikte hoge posities in verschillende internationale hitlijsten. Het laat zien hoeveel invloed Phil Collins heeft gehad als artiest met zijn unieke stemgeluid en emotionele interpretatie van liedjes.

Dus als je even behoefte hebt aan inspiratie of bevestiging om trouw te blijven aan jezelf, luister dan naar “True Colors” van Phil Collins!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.