Phil Fearon & Galaxy – Ain’t Nothing But A Houseparty (Original Mix)

Phil Fearon & Galaxy

Phil Fearon & Galaxy met: Ain’t Nothing But A Houseparty (Original Mix)

Phil Fearon & Galaxy was een Britse funk- en disco-groep die in de jaren 80 populair werd. De groep stond bekend om hun energieke live-optredens en aanstekelijke muziek.

Ain’t Nothing But A Houseparty

“Ain’t Nothing But A Houseparty” is een van hun meest succesvolle nummers. Het is een originele mix van housemuziek en discoritmes, waardoor het perfect is voor feesten en dansvloeren.

Het nummer kenmerkt zich door de vlotte beats, funky baslijnen en catchy refreinen. Het heeft een aanstekelijk ritme dat mensen niet kan laten stilstaan.

De tekst van “Ain’t Nothing But A Houseparty” gaat over het plezier hebben op feestjes en genieten van goede muziek. Het nodigt iedereen uit om mee te doen en los te gaan op de dansvloer.

Phil Fearon & Galaxy waren ware pioniers in het genre funk- en discomuziek. Ze wisten keer op keer hits te scoren met hun unieke geluid dat invloeden uit verschillende genres combineerde.

Dankzij nummers als “Ain’t Nothing But A Houseparty” blijft Phil Fearon & Galaxy onvergetelijk in de geschiedenis van de muziekwereld, waarbij ze nog steeds mensen aanzetten tot bewegen op dit tijdloze dansnummer!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.