Philip Bailey & Little Richard – Twins

Philip Bailey & Little Richard

Philip Bailey & Little Richard

Philip Bailey is een Amerikaanse zanger, songwriter en percussionist. Hij werd geboren op 8 mei 1951 in Denver, Colorado. Bailey staat vooral bekend als de leadzanger van de band Earth, Wind & Fire.

Little Richard daarentegen was een invloedrijke Amerikaanse zanger, pianist en songwriter. Zijn echte naam was Richard Wayne Penniman en hij werd geboren op 5 december 1932 in Macon, Georgia. Little Richard wordt vaak beschouwd als een pionier van de rock-‘n-rollmuziek.

Twins is een nummer dat Philip Bailey samen met Little Richard heeft uitgebracht. Het nummer combineert elementen van funk, soul en rock-‘n-roll tot een energieke mix van muziekstijlen.

Het duo Philip Bailey & Little Richard brengt met “Twins” een krachtige performance waarin hun unieke stemmen samenkomen. De harmonieën zijn prachtig en het nummer barst van de dynamiek.

Met “Twins” laten Philip Bailey & Little Richard zien dat ze niet alleen individueel getalenteerde artiesten zijn, maar ook kunnen samenwerken om iets bijzonders te creëren. Het resultaat is een geweldig muzikaal avontuur dat je keer op keer wilt beluisteren.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.