P!nk – U + Ur Hand

P!nk

P!nk, wiens echte naam Alecia Beth Moore is, is een Amerikaanse zangeres en songwriter die bekend staat om haar krachtige stem en energieke optredens. Ze brak door in de muziekwereld met hits als “Get the Party Started” en “Just Like a Pill”. Een van haar populaire nummers is “U + Ur Hand”.

“U + Ur Hand” werd uitgebracht als de derde single van P!nk’s album “I’m Not Dead” uit 2006. Het nummer heeft een rock-geïnspireerd geluid gemengd met catchy pop-elementen. De tekst gaat over het loslaten van slechte relaties en jezelf op de eerste plaats zetten.

P!nk staat erom bekend dat ze controversiële onderwerpen bespreekt in haar muziek, zoals feminisme, zelfacceptatie en maatschappelijke kritiek. Met nummers als “U + Ur Hand” laat ze zien dat ze niet bang is om taboes te doorbreken.

Met haar unieke stijl en krachtige boodschappen heeft P!nk miljoenen fans over de hele wereld weten te bereiken. Haar optredens zijn altijd energiek, vol passie en tonen haar veelzijdigheid als artiest.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.