Prince – Gett Off

Prince

Prince – Gett Off

Prince, wiens echte naam Prince Rogers Nelson was, was een Amerikaanse singer-songwriter en multi-instrumentalist. Hij werd geboren op 7 juni 1958 in Minneapolis, Minnesota. Prince stond bekend om zijn eclectische muziekstijl die elementen van funk, rock, R&B en pop combineerde.

Gett Off

“Gett Off” is een nummer uitgebracht door Prince in 1991. Het behaalde wereldwijd succes en bereikte de top 10 in verschillende hitlijsten. Het nummer maakt deel uit van zijn dertiende studioalbum met de titel “Diamonds and Pearls”.

In “Gett Off” laat Prince zijn kenmerkende mix van seksuele teksten en funky muziek horen. Met zijn verleidelijke stem zingt hij over verlangen en bevrijding.

Dit nummer bevat ook het iconische gitaarspel waar Prince om bekend staat. Zijn virtuositeit op de gitaar heeft hem vele lofbetuigingen gebracht tijdens zijn carrière.

Kortom, “Gett Off” is een onvergetelijk nummer dat het talent van Prince als zanger, songwriter en instrumentalist weerspiegelt.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.