0 items - €0.00 0

Quick – The Rhythm Of The Jungle

Quick

Quick met: The Rhythm Of The Jungle

Quick is een Nederlandse artiest die bekend staat om zijn hit The Rhythm Of The Jungle. Deze single werd uitgebracht in 1993 en was direct een groot succes.

Achtergrond

Quick, wiens echte naam Quin Schrammeijer is, begon zijn muzikale carrière als DJ. Hij draaide voornamelijk housemuziek in clubs en op feesten. In 1993 besloot hij zelf de studio in te duiken en zijn eigen muziek te produceren.

The Rhythm Of The Jungle

Het nummer The Rhythm Of The Jungle werd al snel een populaire danshit. De combinatie van tribal beats, catchy melodieën en aanstekelijke vocalen zorgden ervoor dat het nummer veel gedraaid werd op de radio en in clubs.

Quick met: The Rhythm Of The Jungle

Nasleep van het succes

Helaas kon Quick het grote succes van The Rhythm Of The Jungle niet evenaren met zijn latere releases. Hoewel hij nog steeds actief is als DJ, heeft hij nooit meer zo’n grote hit gehad als deze iconische track uit 1993.

Kortom, Quick’s hit The Rhythm Of The Jungle maakte hem tot een bekende naam binnen de Nederlandse dancescene. Ook al volgde er geen gelijkwaardig succes, blijft hij geliefd onder liefhebbers van elektronische muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.