Quintino Feat.mitch Brown – Heaven

Quintino Feat.mitch Brown

Quintino Feat. Mitch Brown – Heaven

Quintino is een Nederlandse DJ en producer die bekend staat om zijn energieke dance tracks. Samen met zanger Mitch Brown heeft hij het nummer “Heaven” uitgebracht.

“Heaven” is een catchy nummer met sterke beats en aanstekelijke melodieën. De samenwerking tussen Quintino’s productietalent en de krachtige stem van Mitch Brown maakt dit nummer tot een absolute hit.

In het refrein wordt de nadruk gelegd op de emoties die ontstaan wanneer twee mensen verliefd worden: “In heaven with you, there’s nothing I won’t do”. Dit geeft het nummer een romantische sfeer waarbij je niet stil kunt blijven zitten.

Met zijn wereldwijde succes en vele optredens op grote festivals, heeft Quintino bewezen dat hij behoort tot de top van EDM-artiesten. Zijn muziek wordt gekenmerkt door pakkende hooks, dansbare ritmes en onweerstaanbare drops.

Kortom, Quintino Feat. Mitch Brown hebben met “Heaven” weer een geweldige track afgeleverd die perfect past in elke club of festival setlist!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.