R.e.m. – Shiny Happy People

R.e.m.

R.E.M.

R.E.M. is een Amerikaanse rockband die werd opgericht in 1980 in Athens, Georgia. De band bestaat uit Michael Stipe (zang), Peter Buck (gitaar), Mike Mills (basgitaar) en Bill Berry (drums). R.E.M. staat bekend om hun unieke geluid dat invloeden heeft van post-punk, jangle pop en folk-rock.

Shiny Happy People

“Shiny Happy People” is een nummer van R.E.M., afkomstig van hun zevende studioalbum “Out of Time”. Het nummer werd uitgebracht als de tweede single van het album in 1991.

Het lied heeft een vrolijke en optimistische melodie met catchy refreinen. De tekst gaat over positiviteit, gelukkige mensen en samen plezier hebben. “Shiny Happy People” werd een grote hit en behaalde hoge posities in verschillende hitlijsten wereldwijd.

De muziekvideo voor “Shiny Happy People” toont de bandleden samen met kinderen dansend en plezier makend. Deze video benadrukt het thema van samenhorigheid en blijdschap dat ook terug te vinden is in het nummer zelf.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.