Racoon – Laugh About It

Racoon

Racoon – Laugh About It

Racoon is een Nederlandse band die in 1997 werd opgericht. De band bestaat uit zanger Bart van der Weide, gitarist Dennis Huige, bassist Stefan de Kroon en drummer Paul Bukkens. Ze staan bekend om hun melodieuze poprockmuziek met poëtische teksten.

Laugh About It is een nummer van Racoon dat werd uitgebracht in 2015. Het nummer is afkomstig van het album “All In Good Time”. Het kenmerkt zich door zijn catchy melodie en pakkende refrein.

In de tekst van Laugh About It gaat het over het accepteren en relativeren van tegenslagen in het leven. Het vertelt hoe je soms moet lachen om bepaalde situaties om er beter mee om te kunnen gaan. De melancholische sfeer die Racoon creëert met hun muziek past perfect bij de boodschap van dit nummer.

Met hun herkenbare sound en persoonlijke teksten heeft Racoon veel succes behaald in Nederland en ook internationaal bekendheid vergaard. Ze hebben verschillende hits gehad zoals “Love You More” en “No Mercy”, waarmee ze meerdere malen hoog in de hitlijsten stonden.

Kortom, Racoon is een getalenteerde Nederlandse band die met nummers zoals Laugh About It emotie weet over te brengen bij luisteraars door middel van hun catchy melodieën en poëtische teksten.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.