Rag’N’Bone Man – Skin (BBC Live Version)

Rag'N'Bone Man

Rag’N’Bone Man met: Skin (BBC Live Version)

Rory Charles Graham, beter bekend onder zijn artiestennaam Rag’N’Bone Man, is een Britse singer-songwriter. Hij brak door in 2016 met zijn debuutsingle “Human” en heeft sindsdien wereldwijd succes gekend.

De BBC Live Version van het nummer “Skin” laat zien waarom Rag’N’Bone Man zo’n getalenteerde artiest is. Met zijn krachtige stem weet hij emotie over te brengen en de luisteraar mee te slepen in het verhaal van het lied.

Het nummer

“Skin” is afkomstig van Rag’N’Bone Man’s debuutalbum “Human”. Het werd oorspronkelijk uitgebracht als single in 2017 en bereikte hoge posities in verschillende hitlijsten.

BBC Live Version

De BBC Live Version van “Skin” biedt een uniek perspectief op het nummer. De live-uitvoering toont de rauwe emotie en energie die Rag’N’Bone Man op het podium brengt. Zijn soulvolle stem gecombineerd met de begeleidende instrumenten creëren een meeslepende ervaring voor de luisteraar.

Als je fan bent van Rag’N’Bone Man of gewoon houdt van indrukwekkende live-optredens, dan moet je zeker deze versie van “Skin” beluisteren!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.