Raymond Van Het Groenewoud & The Centimeters – J’veux De L’amour

Raymond Van Het Groenewoud & The Centimeters

Raymond Van Het Groenewoud & The Centimeters – J’veux De L’amour

Raymond Van Het Groenewoud is een Belgische singer-songwriter die bekend staat om zijn diverse muziekstijlen en poëtische teksten. Hij wordt vaak beschouwd als een van de grootste artiesten in België.

The Centimeters

The Centimeters is de band waarmee Raymond Van Het Groenewoud optreedt. Deze band bestaat uit getalenteerde muzikanten die zijn nummers tot leven brengen op het podium. Samen zorgen ze voor energieke en dynamische live-optredens.

J’veux De L’amour

“J’veux De L’amour” is een van de meest bekende nummers van Raymond Van Het Groenewoud & The Centimeters. Dit lied, dat vertaald kan worden als “Ik wil liefde”, werd uitgebracht in 1980 en behaalde veel succes in België en Nederland.

De tekst van “J’veux De L’amour” bevat een mix van romantiek, verlangen en sociale commentaar. Met zijn kenmerkende stem weet Raymond emotie over te brengen bij het publiek tijdens dit nummer.

Met deze combinatie van talentvolle muzikanten, poëtische teksten en onweerstaanbare melodieën heeft Raymond Van Het Groenewoud & The Centimeters vele harten veroverd binnen de Belgische muziekscene en daarbuiten.
Geniet ervan!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.