Rick Astley – When I Fall In Love

Rick Astley

Rick Astley – When I Fall In Love

Rick Astley is een Engelse zanger en songwriter die bekend staat om zijn hitnummer “Never Gonna Give You Up”. Een van zijn andere populaire nummers is “When I Fall In Love”.

“When I Fall In Love” werd oorspronkelijk uitgebracht in 1987 als onderdeel van het album “Whenever You Need Somebody”. Het nummer is geschreven door Nat King Cole en Victor Young, maar Rick Astley heeft er zijn eigen unieke twist aan gegeven.

Met zijn kenmerkende soulvolle stem brengt Rick Astley een romantische sfeer over in het lied. De rustige melodie, gecombineerd met de emotionele teksten, maakt dit nummer perfect voor mensen die verliefd zijn of gewoon genieten van mooie liefdesliedjes.

Over Rick Astley

Rick Astley begon zijn muziekcarrière op jonge leeftijd toen hij lid was van verschillende lokale bands. Hij kreeg echter pas echt bekendheid nadat hij bij platenlabel RCA Records tekende.

Astleys debuutalbum “Whenever You Need Somebody” werd al snel een succes en bereikte de topposities in de hitlijsten wereldwijd. Sindsdien heeft hij talloze albums uitgebracht en blijft hij optreden voor fans over de hele wereld.

Dus als je op zoek bent naar een prachtig liefdeslied om naar te luisteren, vergeet dan niet om te genieten van Rick Astleys “When I Fall In Love”!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.