Ricky Martin – Vida (Afrojack Remix)

Ricky Martin
Ricky Martin met Vida (Afrojack Remix)

Ricky Martin met Vida (Afrojack Remix)

Ricky Martin is een bekende Puerto Ricaanse zanger, acteur en auteur. Hij brak internationaal door in de jaren ’90 met zijn hitsingle “Livin’ la Vida Loca”. Sindsdien heeft hij talloze albums uitgebracht en wereldwijd succes behaald.

Vida is een nummer van Ricky Martin dat werd uitgebracht als soundtrack voor het WK voetbal 2014 in Brazilië. Het lied heeft een energieke mix van Latijns-Amerikaanse ritmes, popmuziek en elektronische elementen.

Afrojack, ook wel bekend als Nick van de Wall, is een Nederlandse DJ en producer die internationale faam heeft vergaard binnen de dance-industrie. Hij staat bekend om zijn unieke stijl waarbij hij verschillende muziekgenres combineert.

De Afrojack Remix van “Vida” geeft het originele nummer een nieuwe twist met toevoeging van opzwepende beats en elektronische invloeden. Deze remix tilt het nummer naar een hoger niveau en maakt het geschikt voor dansvloeren over de hele wereld.

Het samenkomen van Ricky Martin’s kenmerkende Latin sound en Afrojack’s innovatieve productievaardigheden resulteert in een meeslepende track die perfect past bij feestelijke gelegenheden of gewoon wanneer je zin hebt om te dansen!


What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.