Rob Base & DJ EZ Rock – Get On The Dancefloor (The Sky King Remix)

Rob Base & DJ EZ Rock

Rob Base & DJ EZ Rock met: Get On The Dancefloor (The Sky King Remix)

Rob Base & DJ EZ Rock waren een Amerikaanse hiphopduo uit Harlem, New York. Ze zijn vooral bekend geworden door hun hit “It Takes Two” uit 1988. Deze track wordt beschouwd als een klassieker in de hiphopmuziek en heeft invloed gehad op veel latere artiesten.

Het duo bracht in 1994 het nummer “Get On The Dancefloor” uit, waarvan later ook een remix verscheen genaamd “The Sky King Remix”. Dit nummer is een energieke dansplaat die mensen aanspoort om naar de dansvloer te gaan en los te gaan op de muziek.

Met hun unieke mix van rap en dance wisten Rob Base & DJ EZ Rock vele fans te bereiken. Hun muziek was catchy, funky en had altijd een aanstekelijke beat. Het duo stond bekend om hun krachtige liveoptredens, waarbij ze het publiek meenamen in hun feestelijke sfeer.

Helaas overleed DJ EZ Rock in 2014 op slechts 46-jarige leeftijd. Desondanks blijft de muziek van Rob Base & DJ EZ Rock nog steeds geliefd bij liefhebbers van hiphop en dance.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.