Rod Stewart – Crazy About Her

Rod Stewart

Rod Stewart – Crazy About Her

Rod Stewart is een bekende Engelse rockzanger en songwriter. Hij werd geboren op 10 januari 1945 in Londen, Engeland. Stewart staat bekend om zijn unieke stemgeluid en zijn energieke liveoptredens.

Crazy About Her

“Crazy About Her” is een nummer van Rod Stewart dat werd uitgebracht in 1988. Het is afkomstig van zijn album “Out of Order”. Dit nummer heeft een vrolijke melodie en pakkende tekst die je meteen meeneemt.

In het nummer zingt Rod Stewart over de intense verliefdheid die hij voelt voor een speciale vrouw. Hij beschrijft hoe zij hem gek maakt en hoe hij alles voor haar zou doen. De combinatie van Stewarts krachtige stem en de aanstekelijke muziek maken dit nummer tot een klassieker.

“Crazy About Her” was zeer succesvol in verschillende landen wereldwijd en behaalde hoge posities in de hitlijsten. Het wordt nog steeds regelmatig gedraaid op radiostations en blijft geliefd bij fans van Rod Stewart.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.