Rolling Stones – Rock And A Hard Place

Rolling Stones

Rolling Stones met “Rock And A Hard Place”

The Rolling Stones is een legendarische rockband die in 1962 werd opgericht in Londen. De band bestaat uit Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood.

“Rock And A Hard Place”

“Rock And A Hard Place” is een nummer dat door The Rolling Stones werd uitgebracht op hun album “Steel Wheels” uit 1989. Het nummer werd geschreven door Mick Jagger en Keith Richards.

Het lied gaat over de moeilijkheden van het maken van keuzes in het leven wanneer je vastzit tussen twee ongunstige opties. Met krachtige gitaarriffs, energieke drums en de kenmerkende stem van Mick Jagger, weerspiegelt “Rock And A Hard Place” perfect de typische rock ’n roll sound waar The Rolling Stones bekend om staan.

Dit nummer was ook succesvol in de hitlijsten, met topnoteringen in verschillende landen. Het blijft een geliefd nummer onder fans van The Rolling Stones en wordt vaak live gespeeld tijdens hun concerten.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.