Ron Van Den Beuken Pres. Clokx – Overdrive

Ron Van Den Beuken Pres. Clokx

Ron Van Den Beuken Pres. Clokx – Overdrive

Ron Van Den Beuken is een Nederlandse DJ en producer die bekend staat om zijn energieke trance en techno muziek. Hij heeft verschillende succesvolle projecten op zijn naam staan, waaronder de formatie Clokx.

Over Clokx

Clokx is een project van Ron Van Den Beuken waarin hij experimenteert met elektronische dansmuziek. Een van de meest bekende nummers van dit project is “Overdrive”. Dit nummer werd in 2009 uitgebracht en werd al snel een hit in de dance scene.

“Overdrive” kenmerkt zich door zijn krachtige beats, catchy melodieën en aanstekelijke synthesizers. Het nummer zorgt voor een opzwepende sfeer op de dansvloer en wordt vaak gedraaid tijdens festivals en clubavonden.

Invloeden

Ron Van Den Beuken haalt inspiratie uit verschillende muzikale stijlen, zoals trance, techno, house en electro. Deze invloeden zijn duidelijk terug te horen in het werk van Clokx. De combinatie van pakkende melodielijnen met stevige beats zorgt voor unieke tracks die perfect passen binnen de elektronische dansmuziekwereld.

Dankzij hits zoals “Overdrive” heeft Ron Van Den Beuken Pres. Clokx internationale bekendheid verworven als artiest en producer binnen de dance scene.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.