S-Express – S-Express (12” Usa Mix)

S-Express

S-Express – S-Express (12” Usa Mix)

S-Express is een Britse dancegroep uit de late jaren ’80 en begin jaren ’90. Ze werden bekend met hun nummer “Theme from S-Express” en waren pioniers in het gebruik van samples in hun muziek.

Het nummer “S-Express (12” Usa Mix)” is een remix van hun hitnummer. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 1988 en was erg populair op de dansvloer. De remix voegt extra beats en elementen toe aan het originele nummer, waardoor het nog dansbaarder wordt.

Over S-Express

S-Express werd opgericht door DJ Mark Moore en producer Pascal Gabriel. Ze stonden bekend om hun unieke mix van housemuziek, hiphop, disco en pop. Hun muziek had invloeden van verschillende genres en creëerde daarmee een geheel eigen geluid.

“Theme from S-Express” was hun debuutsingle die wereldwijd succes behaalde. Het bereikte de top 10 in meerdere landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Australië.

De Remix: S-Express (12” Usa Mix)

De “S-Express (12” Usa Mix)” is een verlengde versie van het originele nummer met extra instrumentale stukken die zijn toegevoegd voor langdurige dansuitvoeringen. Deze mix zorgt ervoor dat mensen langer kunnen genieten van de hypnotiserende beats van S-Express.

De remix was erg populair in clubs en discotheken en werd beschouwd als een van de pioniers in het genre. Het markeerde ook het begin van een succesvolle carrière voor S-Express, die later nog meer hits zouden uitbrengen.

S-Express heeft een blijvende invloed gehad op de dance muziek scene en wordt gezien als een belangrijke speler in de ontwikkeling van het genre. Hun unieke mix van st

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.