Samantha Fox – Nothing’s Gonna Stop Me Now

Samantha Fox

Samantha Fox – Nothing’s Gonna Stop Me Now

Samantha Fox is een Britse zangeres en voormalig fotomodel, geboren op 15 april 1966 in Londen. Ze verwierf wereldwijde bekendheid in de jaren ’80 met hits zoals “Touch Me (I Want Your Body)” en “Naughty Girls (Need Love Too)”. Een van haar meest iconische nummers is echter “Nothing’s Gonna Stop Me Now”.

“Nothing’s Gonna Stop Me Now”

Dit nummer werd uitgebracht in 1987 als de lead single van Samantha Fox’s derde studioalbum genaamd “I Wanna Have Some Fun”. Het behaalde grote commerciële successen en bereikte hoge posities in verschillende hitlijsten over de hele wereld.

In het nummer wordt Samantha Fox geprezen om haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen. De pakkende melodie, gecombineerd met haar krachtige vocale prestaties, maakt dit een anthem voor zelfvertrouwen en positiviteit.

Met de regels zoals “Nothing’s gonna stop me now” inspireert ze luisteraars om hun dromen na te jagen zonder zich te laten tegenhouden door obstakels. Het lied straalt een energieke sfeer uit die mensen motiveert om alles te geven wat ze hebben.

“Nothing’s Gonna Stop Me Now” blijft een geliefd nummer onder fans van Samantha Fox en wordt nog steeds gedraaid op radiostations die classics uit de jaren ’80 spelen. Het is een tijdloos nummer dat blijft inspireren en mensen aanmoedigt om hun eigen weg te volgen, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.