Santana – Hold On

Santana

Santana – Hold On

Santana is een legendarische Amerikaanse rockband, opgericht in 1966 door Carlos Santana. De band staat bekend om hun unieke mix van rock, Latin en jazz-invloeden.

“Hold On” is een nummer van het album “Supernatural” uitgebracht in 1999. Het liedje kenmerkt zich door de energieke gitaarsolo’s van Carlos Santana en de krachtige zang van leadzanger Tony Lindsay.

Achtergrond

“Supernatural” was een keerpunt voor Santana, omdat het album enorme commerciële successen behaalde en verschillende Grammy Awards won. “Hold On” is een opzwepend nummer met sterke teksten over vastberadenheid en volharding.

Muzikale stijl

Santana staat bekend om zijn karakteristieke gitaargeluid dat invloeden heeft uit verschillende muziekstijlen zoals rock, blues en Latijnse ritmes. In combinatie met krachtige drums en percussie creëert de band een uniek geluid dat hen onderscheidt van andere artiesten in het genre.

Betekenisvolle tekst

De tekst van “Hold On” moedigt luisteraars aan om nooit op te geven, zelfs als ze tegen obstakels aanlopen of tegenslagen ervaren. Het benadrukt het belang van doorzettingsvermogen en hoop tijdens moeilijke tijden.

Hold on, hold on
World ain’t changed so long
Hold on, hold on
One day you will be strong

Met zijn meeslepende muziek en betekenisvolle teksten blijft Santana een inspiratiebron voor veel luisteraars over de hele wereld. “Hold On” is slechts een voorbeeld van het talent en de invloed van deze legendarische band.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.