Sasha – If You Believe

Sasha

Sasha – If You Believe

Sasha is een Duitse zangeres die vooral bekend werd in de jaren ’90. Haar grootste hit was het nummer “If You Believe”. Dit lied kwam uit in 1998 en behaalde internationaal succes.

If You Believe

“If You Believe” is een popballad die geschreven is door Pete Smith en Simon Climie. Het nummer gaat over hoop, geloven in jezelf en het volgen van je dromen.

In deze emotionele song weet Sasha met haar krachtige stem veel gevoel over te brengen. De combinatie van haar vocale talent en de inspirerende tekst maakt dit nummer erg bijzonder.

Het succes van “If You Believe” leverde Sasha onder andere optredens op bij grote televisieshows en verschillende prijzen, waaronder de Bravo Otto voor Beste Zangeres Internationaal.

Hoewel Sasha naast “If You Believe” nog meer hits heeft gehad, blijft dit nummer één van haar meest iconische songs tot op de dag van vandaag. Het staat symbool voor haar muzikale carrière en wordt nog steeds regelmatig gedraaid op radiostations wereldwijd.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.