Script Feat. Will.i.am – Hall Of Fame

Script Feat. Will.i.am

Script Feat. Will.i.am – Hall Of Fame

Script Feat. Will.i.am is een samenwerking tussen de Ierse rockband The Script en Amerikaanse rapper/producer Will.i.am. Ze brachten in 2012 het nummer “Hall Of Fame” uit, dat een grote hit werd.

Het nummer heeft een inspirerende boodschap en moedigt luisteraars aan om hun dromen na te jagen en alles te geven om succesvol te worden. De energieke beats van Will.i.am gecombineerd met de melodieuze stem van The Script zorgen voor een krachtige sound.

“Hall Of Fame” behaalde wereldwijd hoge posities in verschillende hitlijsten en ontving positieve recensies van muziekcritici. Het nummer werd bekroond met meerdere platina-awards voor de verkoop van miljoenen exemplaren.

The Script is afkomstig uit Dublin, Ierland en bestaat uit leadzanger Danny O’Donoghue, gitarist Mark Sheehan en drummer Glen Power. Ze staan bekend om hun poprockmuziek met emotionele teksten die vaak persoonlijke ervaringen weerspiegelen.

Will.i.am is vooral bekend als lid van de Black Eyed Peas, maar heeft ook solo veel succes gehad als artiest, producer en songwriter. Hij staat bekend om zijn unieke stijl waarin hij rap combineert met elektronische muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.