Sean Kingston – Beautiful Girls

Sean Kingston

Sean Kingston – Beautiful Girls

Sean Kingston is een Amerikaanse artiest die bekend staat om zijn hit “Beautiful Girls”. Dit nummer werd uitgebracht in 2007 en was meteen een grote hit wereldwijd.

In “Beautiful Girls” combineert Sean Kingston reggae, pop en R&B. Het nummer bevat catchy melodieën en pakkende teksten, waardoor het al snel veel airplay kreeg op de radio.

Het refrein van “Beautiful Girls” is gebaseerd op het bekende liedje “Stand by Me” van Ben E. King. Door deze herkenbare sample wist Sean Kingston nog meer mensen aan te spreken met zijn muziek.

De tekst van “Beautiful Girls” gaat over liefdesverdriet en hoe moeilijk het kan zijn om iemand los te laten. Sean Kingston zingt over de aantrekkingskracht die hij voelt voor een meisje dat hem echter niet goed behandelt.

Dankzij het succes van dit nummer brak Sean Kingston door als soloartiest. Hij heeft sindsdien meerdere hits gehad, maar “Beautiful Girls” blijft één van zijn grootste successen tot nu toe.

Biografie

Sean Kingston werd geboren op 3 februari 1990 in Miami, Florida. Zijn ouders komen oorspronkelijk uit Jamaica, wat invloeden terug te horen zijn in zijn muziekstijl.

Hij begon al vroeg met rappen en zingen en kreeg steeds meer bekendheid door optredens op lokale radiostations. In 2007 tekende hij een platencontract en bracht zijn debuutalbum uit, waar “Beautiful Girls” op stond.

Sean Kingston heeft sindsdien samengewerkt met verschillende bekende artiesten zoals Justin Bieber, Chris Brown en Nicki Minaj. Hij blijft actief in de muziekindustrie en brengt regelmatig nieuwe muziek uit.

Kortom, Sean Kingston is een Amerikaanse artiest die wereldwijd succes behaal

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.