Shakin’ Stevens – I’ll Be Satisfied

Shakin' Stevens

Shakin’ Stevens – I’ll Be Satisfied

Shakin’ Stevens is een Britse zanger en songwriter, geboren op 4 maart 1948. Hij staat bekend om zijn energieke rock-‘n-rollmuziek die geïnspireerd is door de muziek uit de jaren ’50.

I’ll Be Satisfied

“I’ll Be Satisfied” is een van de bekendste nummers van Shakin’ Stevens. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 1983 als onderdeel van het album “The Bop Won’t Stop”.

Dit vrolijke en aanstekelijke liedje heeft een typisch rockabillygeluid met krachtige gitaarriffs en swingende drums. De kenmerkende stem van Shakin’ Stevens brengt het nummer tot leven.

In de tekst van “I’ll Be Satisfied” zingt Shakin’ Stevens over verlangen naar liefde en geluk. Hij benadrukt dat hij tevreden zal zijn zodra hij deze liefde vindt: “I don’t care what you do / As long as you love me too / I know that someday it’s gonna be alright / Cause I’m satisfied, satisfied with you”.

Met zijn charismatische optredens en tijdloze muziek blijft Shakin’ Stevens geliefd bij fans over de hele wereld. “I’ll Be Satisfied” laat zien waarom hij wordt beschouwd als een iconische artiest binnen het genre.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.