Shakira – She Wolf

Shakira

Shakira: She Wolf

Shakira, geboren op 2 februari 1977 in Colombia, is een wereldberoemde zangeres en songwriter. Ze staat bekend om haar unieke mix van Latijns-Amerikaanse en popmuziek, evenals haar energieke dansmoves.

She Wolf is een van Shakira’s meest iconische nummers. Het werd uitgebracht in 2009 als de lead single van haar achtste studioalbum met dezelfde naam.

Songtekst en betekenis

In She Wolf zingt Shakira over de vrijheid om jezelf te zijn en je eigen weg te vinden. De songtekst gaat over het volgen van je instincten en verlangens, zonder beperkt te worden door maatschappelijke normen of verwachtingen.

Het refrein luidt:

“There’s a she wolf in the closet
Open up and set her free
There’s a she wolf in your closet
Let it out so it can breathe”

Dit kan geïnterpreteerd worden als het oproepen tot zelfexpressie en het bevrijden van je ware identiteit.

Muziekvideo

In de bijbehorende muziekvideo voor She Wolf, zien we Shakira transformeren in een sensuele vrouwelijke weerwolf. Met hypnotiserende dansbewegingen laat ze zien dat ze volledig opgaat in haar innerlijke ‘she wolf’.

Gedurende de video danst Shakira in een futuristische omgeving, waardoor het visueel aantrekkelijk en memorabel wordt.

Met She Wolf heeft Shakira opnieuw bewezen dat ze niet bang is om grenzen te verleggen en haar eigen artistieke pad te volgen. Het nummer is uitgegroeid tot een wereldwijde hit en blijft geliefd bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.