Shalamar – Take That To The Bank

Shalamar

Shalamar – Take That To The Bank

Shalamar was een Amerikaanse muziekgroep uit de jaren 70 en 80. De groep werd gevormd in Los Angeles en bestond oorspronkelijk uit Jeffrey Daniel, Jody Watley en Howard Hewett.

Take That To The Bank

“Take That To The Bank” is een van Shalamar’s bekendste nummers. Het werd uitgebracht in 1978 als onderdeel van hun debuutalbum “Uptown Festival”. Het nummer behaalde succes in de Amerikaanse R&B-charts en bereikte de top tien.

In “Take That To The Bank” hoor je de kenmerkende mix van funk, soul en disco waar Shalamar om bekend stond. Met aanstekelijke beats, funky baslijnen en harmonieuze vocalen wisten ze het publiek te betoveren.

Het nummer wordt gekenmerkt door zijn energieke vibe en dansbare ritmes. Het vertelt het verhaal van vertrouwen hebben in jezelf, hard werken en uiteindelijk succes behalen.

Dankzij hits zoals “Take That To The Bank” heeft Shalamar wereldwijd faam vergaard. Hun muziek blijft geliefd bij fans over de hele wereld tot op de dag van vandaag.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.