Shanice Wilson – (Baby Tell Me) Can You Dance (Club Mix)

Shanice Wilson

Shanice Wilson – (Baby Tell Me) Can You Dance (Club Mix)

Shanice Wilson is een Amerikaanse zangeres en songwriter. Ze werd geboren op 14 mei 1973 in Pittsburgh, Pennsylvania. Op jonge leeftijd ontwikkelde ze al een passie voor muziek en begon ze met zingen.

In de jaren 80 brak Shanice door met haar hit “(Baby Tell Me) Can You Dance”. Dit nummer werd uitgebracht in 1987 als onderdeel van haar debuutalbum “Discovery”. Het was een pop- en dansnummer dat direct succesvol werd.

De clubmix van “(Baby Tell Me) Can You Dance” gaf het nummer een extra energieke sound die perfect was voor de dansvloer. Met zijn catchy melodieën en aanstekelijke beats kreeg het nummer veel airplay op radiostations en bereikte het hoge posities in verschillende hitlijsten.

Shanice’s krachtige stemgeluid en soulvolle interpretatie maakten van haar één van de meest geliefde artiesten uit die tijd. Ze heeft sindsdien verschillende albums uitgebracht en blijft actief in de muziekindustrie.

Vandaag de dag wordt “(Baby Tell Me) Can You Dance (Club Mix)” nog steeds gedraaid op feestjes en evenementen waar mensen willen genieten van goede muziek om op te dansen. Het is een tijdloze klassieker geworden binnen het dance genre.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.